28. juli 2019

Jeg er meget taknemmelig for Ulla*s støtte og hjælp til mig som pårørende til misbruger. 25 år som pårørende med et dysfunktionelt liv til følge, har været opslidende. Jeg har nået livets bund., men virkelig mødt en fantastisk hjælp med meget nærvær, medfølelse og indlevelsesevne. Ulla*s egen erfaring som pårørende samt faglige kompetence som terapeut mærkes tydeligt. Jeg er mere end tilfreds, og virkelig glad for mit møde med Pårørendekonsulent. Jeg kan helt klart anbefale Pårørendekonsulent til alle pårørende til misbrugere.

21. januar 2021

Tusind tak for i dag Ulla, jeg er altid mere positiv og klar på udfordringerne når jeg går fra dig Og så vil jeg lige sige, at jeg har prøver VIRKELIG mange psykologer, terapeuter osv og du er den eneste hvor jeg er fortsat mere end 2 gange tak for dig

9. februar 2021

Hej Ulla

Vores terapi var god og jeg reagerede på at blive træt i hoved og krop.

I dag er jeg også mørbanket. Tror der er noget godt på vej. Tak for din omsorg.

Knus fra ……

22. juni 2022

Kære søde Ulla ❤️

Tusind tak for et dejlig, lærerigt og kærligt besøg hos dig i dag 🙏🏼 Jeg kan helt sikkert bruge alt eller ihvertfald en masse af det du sagde og jeg vil huske at bruge det i fremtiden, når jeg kommer i nogle svære situationer. Du er et dejligt menneske og jeg ønsker dig og dine drenge alt godt i fremtiden 🙏🏼

De kærligste hilsner og knus til dig fra …… 😘