Hvordan er din opvækst ??.. er du barn af en alkoholiker .. eller er du opvokset i en dysfunktionel familie?

Forestil dig et hus… et hus hvor fundamentet bliver støbt. I dette fundament er der små huller hist og pist, små ujævnheder, små fordybningen. Så bliver væggene påsat… de bliver rettet til og sat på, men står ikke heeelt lige på .. eller fast. Men bygherren er ligeglad… han fortsætter ufortrødent. Han sætter døre, han sætter vinduer i… Det han ikke ser, eller lægger mærke til, er at de er lidt skæve og binder ikke rigtigt til. Han hæfter lidt her ..og putter lidt ind her .. sådan lige for sætte et lille plaster på såret. Huset står, men står aldrig rigtigt fast. Det hyler og tuder i de der skæve og ubundne døre og vinduer. Alligevel står det i mange mange år.

Pludselig en dag .. kommer der et vindpust .. og får rusket lidt i det lille hus… det krymper sig lidt .. men bliver stående. Endnu et vindpust .. og huset knager og brager …. Men holder….. Indtil det 3. vindpust, der med så stor kraft får lagt huset ned.

Dette hus er dig, din krop, dit sind… opvokset i en alkoholisk eller en dysfunktionel familie. Dit fundament var fra starten skrøbeligt, ikke i stand til at modstå livet og dets mange hårde stød.

For at kunne få dette hus til at stå og fungerer igen, er du pinedød nødt til at fjerne resterne af det ituslået hus… bygge det op fra grunden igen. Med kit, beton og hvad der ellers hører til.. for at få fundamentet til at være helt, stabilt og smukt. Nogle gange har du brug for hjælp, til at rette op på dette fundament. SÅ kan du bygge videre, med vægge, der er snorlige, med vinduer, der holder og ikke er utætte, med døre der ikke binder. Med et tag, der er tæt og holder dig hel og tør.

Sådan er det at arbejde med DIG..få dig til at indse, at dit hjem er lige som din krop og dit sind. Og her kan du ha KÆMPE glæde af en terapeut, som kan hjælpe dig igennem opbygningen af dit hjem. Kroppen husker og fornemmer, det DU har været igennem .. af svigt, modgang, manglende tilknytning, spejling og omsorg, der som kunne gøre dig til et helt og stærk menneske. .. uden huller, uden mangler, men med evnen til at stå oprejst .. OGSÅ når stormen hylede og tordnede udenfor.

Du er nu stærk og i stand til at klare enhver virus, enhver storm. Du er nu i stand til at fastholde din position her i livet.

Velkommen til

Har du brug for en samtale i alt det… så tøv ikke med at kontakte mig .. på 40455223…