NADA behandling

Øreakupunktur mod fysisk og psykisk uro, anspændthed og irritabilitet

NADA for pårørende til misbrugere

Terapeutisk øreakupunktur

Hvordan hjælper det?

Jeg tilbyder NADA øreakupunktur til alle pårørende i min klinik. Det er en gennemtestet metode der oprindeligt blev brugt til at hjælpe stofafhængige med at kunne fokusere, få indre ro og kontrol. Metoden bruges blandt andet på misbrugscentre, hospitaler og andre behandlingsinstitutioner. Behandlingen hjælper mod:

  • Søvnløshed
  • Anspændthed
  • Fysisk og psykisk uro
  • Stress
  • Abstinenser
  • Angst
  • Manglende sindsro
  • Manglende fokus

 NADA-akupunktur er særdeles velegnet til pårørende med bekymring frustration og afmagt. 

( Video er udlånt af KET)

NADA TE

I min beskedne NADA Café  er der et lille pusterum til pårørende. Her kan dit autonome nervesystem falde til ro med en helende effekt.

Jeg tilbyder NADA te  ved enhver behandling. Teen er en mild te, som består af vestlige urter, der stimulerer nervesystemet effektivt samtidig med at den virker beroligende. Den kan desuden fremme søvnen og stimulerer blodcirkulationen. Teen er god i kombination med behandlingen, men kan også bruges til aften te. Desuden smager den godt.

NADA Te pårørendekonsulent

Behandling med NADA akupunktur

Hvad er Nada Behandling?

Selve behandlingen foregår ved at sætte 5 nåle i hvert øre. Behandlingen er med til at skabe øjeblikkelig ro og balance i krop og sind. 

NADA akupunktur er en gennemtestet metode, som kan hjælpe alle. Nålene hjælper din krop med at genfinde sin naturlige balance. Har du uro, søvnbesvær og angst vil behandlingen hjælpe din krop med at finde ro. Er du træt og energiforladt, vil behandlingen hjælpe kroppen med at genoprette energien.

Jeg har flere års erfaring med Nada øreakupunktur til pårørende.

Hvordan forgår selve behandlingen?

Du får sat 5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde, sterile engangsnåle, som altid kasseres efter brug. Nålene skal helst sidde i ørerne i minimum 30-45.

Hvor lang tid varer behandlingen?

Selvebehandlingen tager nogle få minutter. For at opnå fuld effekt skal du sidde stille og afslappet, mens du har nålene i. 

Kan alle tåle NADA øreakupunktur?

Alle kan tåle NADA-akupunktur, og behandlingen kan også anvendes til gravide. Nålene kan sidde i ørerne indtil behandlingen virker efter hensigten.

Såfremt man tager medicin?

NADA-akupunktur har ikke nogen uheldig indvirkning på medicinsk behandling,
men har derimod vist sig at være et godt supplement til anden behandling.

Gør det ondt?

Når vi sætter nålene i, kan du mærke et stik, som straks forsvinder. Derefter er behandlingen smertefri. Nålene kan løsne sig i løbet af behandlingen, og det
sker, at enkelte nåle falder ud.

Sådan føles NADA behandlingen

Under behandlingen føler de fleste sig afslappede, og nogle falder i søvn. Nogle får kuldefornemmelser eller snurren i øret eller dele af kroppen. Det er en normal reaktion.

Få mere at vide om pårørendegruppe. Tilmeld dig mit nyhedsbrev!