Jeg er Ulla Geer Jakobsen

ID-psykoterapeut og pårørende coach ( tidligere paaroerendekonsulent.dk)

Hjælper og støtter dig som det ualmindelige smukke væsen, du er.

Pårørende Terapi

Individuel terapi tilbydes alle  i hyggelige og smukke omgivelser

Pårørendegruppe

Tal med andre pårørende til afhængige og få støtte og hjælp til det svære

NADA akupunktur

Få indre ro og balance i krop og sind, lindring og stressdæmpende

Individuelle samtaler

Samtalernes indhold tager udgangspunkt i dine specifikke behov

Pårørendegruppe

Et frirum for pårørende hvor du kan møde andre og få hjælp og støtte

CRAFT behandling

En ikke-konfronterende hjælp til at få din kære ud af misbrug

At være pårørende?

Det er hårdt at stå på sidelinjen og opleve, at nogen vi holder af, er ramt af misbrug. Som pårørende stilles vi ofte i svære dilemmaer, fordi vi gerne vil hjælpe, men sjældent mødes. Derfor er det vigtig at huske, at misbruget ikke er nogens skyld, men at det kan være godt at italesætte problemerne og få viden.

Misbrug er ikke nogens skyld?

Hverken din afhængige eller dig som nærmest pårørende, er skyld i at misbruget dukker op. Den ubudne gæst som pludselig fylder tilværelsen og som er plagsom for alle. Du kender sikkert følelsen af dårlig samvittighed og bebrejdelse. Det er en naturlig følelse, som kan bearbejdes og afhjælpes.

Hjertets-terapi.dk kan som udenforstående hjælpe dig i de fastlåste situationer, som pårørende kan havne i. Får du ikke hjælp, KAN du ende med at gå ned med bla stress og udbrændthed. Føler du skyld og skam, er der mulighed for at få hjælp.

Mine Foredrag

Hjælp og støtte til pårørende?

Pårørende bliver ofte følelsesmæssig belastet, når et familiemedlem rammes af misbrug. Mange finder det svært at bede om støtte og finde et tilbud om hjælp. Det kræver engagerede fagpersoner eller andre pårørende til at lede fokus hen på den pårørende selv, og derfor er du altid velkommen her.

1. Er du følelsesmæssigt belastet?
Mange pårørende til afhængige oplever stor belastning som følge af rollen som pårørende til en nærtstående med et misbrug. Ved at kontakte mig kan du få viden samt hjælp og støtte til at håndtere situationen, passe på dig selv og komme videre i dit liv.
2. Holder du egne tanker og følelser tilbage?
Mange pårørende til afhængige holder egne følelser og tanker tilbage grundet at ‘det er jo ikke mig som har et misbrug’. Og er i stedet er man naturligt optaget af at ‘please’ og hjælpe misbrugeren til at få det bedre og komme ud af sit misbrug. Derfor hjælper jeg pårørende til at få fokus på sig selv og egne behov
3. Er du klædt på til rollen som pårørende?
De fleste pårørende føler sig ikke klædt på til rollen som pårørende til en afhængig. Misbruget dukker op fra den blå luft og sniger sig ind i familien som en skygge der udvikler sig. Jeg giver dig viden og værktøjer til at være i situationen blandt andet via CRAFT
4. Oplever du en utilstrækkelig offentlig hjælp?
For pårørende til afhængige er det ofte svært at finde tilbud om hjælp og støtte til det svære. Mange pårørende har et stort problemer med at håndtere deres rolle og mangler viden og overblik over muligheder for støttetilbud. Det offentlige udbud er begrænset, og jeg kan hjælpe dig med både at få større bevidsthed og  få et klarsyn.
5. Føler du dig magtesløs som pårørende?
Det er svært at vide hvordan du, som pårørende, kan hjælpe din afhængige mest hensigtsmæssigt. Du følger dig måske magtesløse og ude af stand til at tage initiativ eller udtrykke et behov for støtte og vejledning.  Kontakt mig derfor gerne for en snak, for jeg kan hjælpe dig

Priser

Individuel Terapi

Session a 1 time og 15 min

Et terapiforløb varierer efter behov. Nogle har brug for et par timer, mens andre har behov for mere.

Læs mere
Kr. 500

Gruppeterapi

Max 8 deltagere

I pårørendegruppen kan du deltage så længe du har lyst og behov. Tilmelding er nødvendigt

Læs mere
Kr. 50

NADA Behandling

Inkl. nåle

Prisen for Nada behandling er såfremt den skal lægges uafhængig af konsultation

Læs mere
Kr. 100

Om mig

Glæden ved at kunne gøre en positiv forskel i andre mennekers liv, er det der driver mig. Jeg interesserer mig for mennesker og har særlig interesse for temaer, der knytter sig til lavt selvværd, dysfunktionelle familier, misbrug, pårørende og relationelle problemer i misbrugsfamilier/dysfunktionelle familier.

I mit virke som psykoterapeut og coach, går både min baggrund såvel som mit anerkendende menneskesyn op i en højere enhed. Udover min baggrund, har jeg et levet liv bag mig, med de glæder og sorger, som hører et liv som almindeligt menneske og  pårørende til. Derudover har jeg arbejdet med mennesker hele mit liv.

Min tilgang

Jeg har arbejdet med mennesker siden 1981. Jeg elsker at hjælpe og støtte dem til forandring og få et godt liv på trods.

Min praksis er bygget på livserfaring, faglig viden, der er baseret på evidensbaserede metoder og et etisk regelsæt.

Jeg tror også på, at sund livsstil,gåture, løb og motion i naturen har et stort potentiale både som terapeutisk og rekreativt rum.

Kontakt