Træningsklienter søges

Psykoterapi tilbydes til alle uanset baggrund. Jeg er 3. års studerende på ID-psykoterapi uddannelsen, er terapeutisk trænet og modtager supervision. 

Ulla Geer Jakobsen pårørende

Kære du

Nu har du en enestående mulighed for at gøre noget godt for dig. Du har måske indset, at dine relationer skaber udfordringer for dig, du er plaget af angst, skyld og skam. Du har haft en masse svigt og skuffelser i livet. Du føler dig fanget i det daglige hamsterhjul eller du har måske udfordringer i dit arbejde, i dit parforhold, i dit studie.. i din hverdag.  Du kan måske indse, at det du gør for din afhængige ikke virker. Eller du bruger dine kræfter på noget der kører i ring.

Jeg hjælper ikke kun pårørende , men også mennesker i alle mulige eller umulige situationer. 

Hvordan kan terapi hjælpe dig som menneske?

Hvis du er i en tæt relation med en, der er afhængig, kan det være, at du har undertrykt at passe på dig selv. Nogle pårørende kan blive ligeså opslugt af den misbrugende person, som denne person er af sit stof. 

Tilsidesætter du egne behov?

Måske du tilsidesætter dine egne behov, ønsker og grænser for den, der har et misbrug.. eller i bare det, at være i livet., i så fald kan jeg hjælpe dig med at få fokus tilbage på dig selv, hvem du er, hvad du kan lide og ikke kan lide, hvad der interesserer dig.

Har du svært ved at slippe håbet?

De fleste opsøger først terapeutisk hjælp, når de har oplevet tilstrækkeligt mange gange, at der er noget, de ikke selv kan styre. Derfor kan du lade mig hjælpe dig! Pårørendesamtaler/terapi hos mig vil skabe klarhed over dine muligheder for at få hjælp, gode råd til hvad du kan gøre samt mulighed for at “læsse af” i et fortroligt rum, hvor du for en stund ikke skal tage hensyn til den anden, men kan fokusere på dig selv.

Måske vil din pårørende som er ramt af et misbrug ikke modtage hjælp, og du er i tvivl om, hvordan I så kommer videre? Alt sammen kan du få hjælp og strategier til og jeg vil meget gerne hjælpe. 

Har du brug for terapi og er det svært at finde plads i økonomien, så har du mulighed for at få hjælp hos mig  i min klinik i Kokkedal eller virtuelt. 

 Plads til at være lige præcis den, du er.

Sammen med mig har du et rum, hvor du helt og kærligt har plads til at være dig – præcis som den person, du er.

Du bringer selv dine emner, behov og ønsker på banen – og sammen kigger vi på dem i respekt, ligeværdighed og nænsomhed.

 • Ønsker du at ændre på dine mønstre, som du måske gentager igen og igen?
 • Manglende selvværd, føler du dig ikke god nok?
 • Har du rod/kaos i dine relationer?
 • Føler du svigt/skuffelser nu eller tidligere?
 • Føler du ensomhed?
 • Er du plaget af angst?
 • Føler du skyld og skam?
 • Føler du dig ofte som et offer, en redder eller en krænker?
 • Svært ved grænsesætning. ja eller nej?
 • Sorg/tab/trist/modløshed
 • Relationer der er uhensigtsmæssige?
 • Føler du dig fanget i det daglige hamstrehjul?
 • Udfordringer i dit arbejde, studie, relationer, hverdag?

Vores forløb sammen er personligt, trygt og tillidsfuldt. Vi kigger på din situation her og nu – samt de evt. problemstillinger, som må dukke op.

Jeg er underlagt tavshedspligt og som 4. års psykoterapeut studerende på ID-Academy modtager jeg både egen terapi og supervision løbende for at udvikle mig fagligt.

Min klinik ligger i privaten i Kokkedal i rolige omgivelser. Nemt at komme til tæt på Kokkedal station. Eller jeg kan komme hjem til dig. Der vil komme et lille kørsels gebyr på.

Jeg vil også kunne tilbyde dig NADA som er akupunktur i ørene.

NADA er bla. med til at skabe ro og balance i kroppen for dig og fantastisk sammen med den terapeutisk rejse.

Du kan læse mere på NADA-danmark.dk

Mine sessioner varer 1.15 og prisen er kr. 400.- (Nada er her inkl.)

Der er mulighed for 5 eller 10-turs kort og hermed en mindre besparelse.

 

+45 40455223 – www.paaroerendekonsulent.dk – paaroerendekonsulent@gmail.com