Walk'n Talk

Samtaleterapi hvor vi mødes i naturen

Formålet er at tale sammen samtidig med at vi er i bevægelse

Book

Terapi og frisk luft – en god kombination

,Jeg forslår ofte Walk’n Talk til mine klienter. Alt efter behov aftaler vi et sted hvor vi kan gå en tur mens vi snakker. Samtaleterapi i naturen er særdeles givtigt, idet frisk luft til hjernen og aktivering af alle sanser, har en særdeles positiv effekt på nervesystemet.

Mit terapeutiske rum er udvidet her og foregår derfor ikke kun i min klinik eller på Zoom. Den omkringliggende natur giver et større spillerum – med flere handlemuligheder for at aktiverer de ønskede processer i det terapeutiske forløb. Der er mange muligheder ved at lave walk-and-talk, og måske kan din arbejdsdag også have gavn af lidt luftforandring? Jeg nyder personligt i høj grad at kunne udskifte kontorvæggene med strandkant og bøgestammer.

Walk’n Talk kan være alle steder hvor der er rigeligt med plads og frisk luft. En byvandring eller en gåtur i skov eller ved strand. Inde i byen kan en park være ganske fin, idet der er mange forskellige ruter og god bænke at vælge imellem. Men i øvrigt er det ikke vigtigt, at vælge en bestemt rute, men flere stop undervejs er godt. Måske kan vi sidde på en indbydende plads eller stå længere tid på et sted med en interessant udsigt.

Praktiske råd

Klæd dig på efter vejret. Der er risiko for omskifteligt vejr, så klæd dig på efter forholdene, selvom bestemt påklædning ikke er et krav. Medbring eventuelt lidt at drikke.

Walk’n Talk booking